Popis produktu
- lze zoomovat i při natáčení videa
- zvuk nahrává stereo
- vyjížděcí blesk - při vysunutí trochu překáží při držení fotoaparátu
- blesk nelze zasunout jinak, než vypnutím foťáku
- Výdrž baterie, kvalita foto.
- poměr cena x kvalita
- perfektní fotky
- snadné ovládaní
- kvalitní video
- detekce mrknutí
- (nejsem odborník takže těžko psát něco chtrého), každopádně jako běžný uživatel hodnotím kladně)
- již tolikrát zmiňovaný vyskakovací blesk (je přesně v místě, kde mám normálně ruku a blesk z toho asi moc radost nemá - je to o zvyku - snad si zvyknu dřív než to ten mechanismus odnese
Za málo peněz hodně muziky
Spokojenost
, zakoupeno v 1mobil.eu
Doporučuje produkt
za tyto peníze je to opravdu nadstandartní foťák, (pokud nevyužíváte e-shopy kde ho nabízejí za 12.000,-) my dali 3.500,-
Parametry produktu
Popis produktu
Nikon COOLPIX S8200 s obrazovým snímač CMOS s technologií osvětlení ze zadní strany a 16 miliony pixelů zaručuje vynikající kvalitu snímků i při špatném osvětlení. Širokoúhlý objektiv NIKKOR s 14× zoomem je skvělý pro fotografování vzdálených objektů, panoramatických scén a rovněž momentek.
Základní příslušenství
Poutko AN-CP19 dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL12 síťový zdroj/nabíječka EH-69P
UC-E6EG-CP16 disk CD-ROM se softwarem ViewNX 2
Obrazový snímač CMOS s 16 miliony pixelů a technologií osvětl
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
Nikon COOLPIX S8200- poměr výkon/cena
- design (mám černou verzi)
- množství funkcí
- ergonomie ovládání a přehlednost menu
- perfektní jemný displej
- výdrž baterie
- silný blesk
- rozumný rozsah zoomu
- kvalitní zpracování (kovový je jen rámeček kolem těla fotoaparátu, přední i zadní strana je z plastu)
- ideální velikost
- efekt červených očí se prakticky nevyskytuje
- do exifu se neukládá informace o poloze, takže fotografie focené na výšku se vám v počítači zobrazí naležato a musíte si je sami otočit
- při natáčení idea raději nezoomujte, protože zaostřování reaguje opožděně a video je vždy chvíli rozostřené
- na vyskakovací blesk se dá zvyknout, ale mohl by se dát ručně zasunout, ne až při vypnutí fotoapáru
- poměr cena x kvalita
- perfektní fotky
- snadné ovládaní
- kvalitní video
- detekce mrknutí
- na ultrazoom s maly cipem velice pekne fotky
- rychlost - prodleva spouste je temer nulova
- display
- ovladani
- automatickou volbu ISO lze omezit na hodnotou 400
- kolecko na prochazeni fotek i menu
- pri zazoomovani nekdy dele ostri
- v
- rychle připraven k focení,
- slušný optický zoom
- pěkné fotky i při sníženém světle
- adaptér i pro zásuvky v USA
- USB nabíjení z PC
- umístění blesku (v místě kde obvykle držíte foťák)
- natáčené video v HD (problematické zaostřování objektů, zvuk tak, tak)
- indikace baterie (neukazuje stav baterie tzn. že najednou blik a je nutno dobíjet)
- výborné makro!
- FullHD video
- ovládání, přehledné menu
- displej
- nabíjení přes USB z PC
- na některých fotografiích výrazné zkreslení objektů
- Cena (koupeno v akci za 2999)
- Krásné fotky venku i vevnitř
- Video Full Hd
- Design
- 14x Optical Zoom
- Na vyskakovací blesk se dá zvyknout, ale mohl by se dát ručně zasunout, ne až při vypnutí fotoapáru
- malý kompaktní fotoaparát
- blesk nelze zasunout jinak, než vypnutím foťáku
- - Jednoduchý
- - Vše snadně pochopitelné
- - Kvalita fotek a videa
- - Nedá se zasunout blesk (až při vypnutí)
- - Některé snímky jsou dost přeostřené
- - Dost se rozostřuje při natáčení videa při použití zoomu
- - Bodla by manuálně nastavitelná závěrka na delší časový interval
- poměr výkon/ cena
- vykakovací blesk - umístění
- ZOOM
- Snadné ovládání
- Automatické panorama
- Trochu horší ergonomie, hlavně umístění blesku a to, že jde zasunout pouze vypnutím přístroje
- Rozměry, hmotnost, tj. není to zrovna kapesní přístroj, což od něj samozřejmě ani nelze očekávat
Doporučuje produkt
V této cenové kategorii a obzvláště za cenu, za kterou se doprodává, nemá konkurenci.
Objektiv má jen průměnou světelnost, ale snad díky kvalitnímu čipu se zpětným podsvícením jsou fotografie i ve špatných světelných podmínkách a interiérech perfektní (samozřejmě, s ohledem na tuto kategorii fotoaparátů).
Moje hodnocení kvality fotografií prosím berte s rezervou - s přístrojem jsem toho zatím moc nenafotil (čekám na jaro :-)).
, zakoupeno v 1mobil.eu
, zakoupeno v ANACOMP.cz
Doporučuje produkt
Oproti SONY DSC-H55 který jsem předloni vrátil ve 14 denní lhůtě z toho lezou mnohem lepší fotky. A to i v interieru. Kvalita videa asi nevyužije rozlišení full HD, ale jinak je slušná za horšího světla. Při velkém zoomu ale hodne pomalu ostří. Ovládání velice intuitivní, zvykl jsem si za 2-3 dny. Fotak ma rychly start a rychle je reaguje na spoust. Celkove velka spokojenost. Za cenu lehce pres 3000 podle mne vyborny kup.
, zakoupeno v Extreme Digital Zrt.
s foťákem jsem celkově spokojen, za cenu cca 5tis. doporučuji
, zakoupeno v Foto.cz
Doporučuje produkt
Tento fotoaparát jsem měl delší dobu v hledáčku náhradou za dosluhující Canon PowerShot A510. Současná cena pod 3tis. Kč mě nahlodala natolik, že jsem neodolal. Přístroj se ovládá intuitivně, za 15min se člověk v menu krásně orientuje. Displej má velké rozlišení, takže snímky na něm vypadají opravdu luxusně - po stažení do počítače přišlo lehké zklamání. U některých snímků bylo poměrně výrazné zkreslení (např. budovy se směrem nahoru výrazně rozšiřují nebo naopak ztenčují, záleží na směru focení), což mě nakonec vedlo k tomu, že jsem ho ve 14-ti denní lhůtě vrátil. Nebýt tohoto problému, asi bych si ho nechal, fotky bez zkreslení byly celkem pěkné.
Tento Nikon bych jednoznačně doporučil na makro fotografie, ty umí fakt pěkně.
Doporučuje produkt
Do 4.000 myslim ze je to idealni reseni. V cene kolem 5.000 co je ted bych ho nekoupil asi (jsou i jine na trhu)
Za málo peněz hodně muziky
Doporučuje produkt
Doporučuji všem začátečníkům a mírně pokročilým.
, zakoupeno v Megapixel.cz
bohužel se už nevyrábí
nemá konkurence v dané kategorii ( do 5 tis. Kč )
vhodný pro začátečníky i pokročilé
parádní foto i video
nelituji koupě
, zakoupeno v OK Computers
Doporučuje produkt
Velmi slušný přistroj vhodný pro focení za většiny podmínek, snad kromě nočních fotografií.