Poradna Canon Ixus 210 IS

Autor: | Vloženo: 19.07.2011 000 22:35 | Témata: Poradna Canon Ixus 210 IS

Jaky canon ixus ?

Mam historicky canon ixus 40. Nyni bych chtela novejsi digi pro foceni predevsim momentek (automaticky rezim) a hlavne kratka videa syna. Jaky doporucite ? Pripada mi, ze modelu je mnoho a ja bohuzel vidim rozdily jen v cene :-( Dekuji.

  • 20. července 2011 - Oficiální zástupce obchodu CEWE FOTOLAB

    Dobrý den,
    fotoaparáty Canon Ixus jsou vesměs opravdu vynikající kompakty s nadprůměrnou obrazovou kvalitou, dobrou funkční výbavou a skvělou spolehlivostí a životností.
    Pokud hledáte v kategorii 3-5tis. korun doporučoval bych aktuální modely Ixus 220 HS ( http://eshop.fotolab.cz... ), nebo IXUS 115 HS ( http://eshop.fotolab.cz... )
    Oba dva jsou vybaveny širokou paletou automatických a inteligentních funkcí, zajímavými technickými parametry, hliníkovým tělem a novým HS systémem, který podává velmi přesvědčivé obrazové výsledky v horších světelných podmínkách.

    S přáním hezkého dne
    FOTOLAB.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petra Polakova

      2. srpna 2011 - Petra Polakova

      Dobry den, dekuji za odpoved. Divala jsem se na oba typy a bohuzel u nich nachazim skutecnosti, ktere mi nevyhovuji. Prosim, nevite nahodou, jaky je nastupce one "40" ? Tj. aby to byl kompakt se stejnou nabidkou rezimu (vcetne samospouste), byl stejneho kvalitniho materialoveho provedeni (i podobna tloustka fotaku prave kvuli samospousti) a byl jen "softwarove" lepsi ? Tj. na automat kvalitnejsi fotografie, lepsi snimani videa. Nehledam superpristroj, nepotrebuji mnoho technickych vymozenosti... jen ten nas uz proste nesnima ani fotografie ani video dobre. Diky moc jeste jednou. Petra Polakova


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.