Poradna Canon PowerShot G7 X Mark II

Autor: Jan Bloudek | Vloženo: 15.11.2020 000 22:43 | Témata: Poradna Canon PowerShot G7 X Mark II

Jan Bloudek

Proč podvádíte s inzerovanou cenou?

Už týden do inzerátů píšete cenu za Canon Power Shot G7 X Mark II 11.990 Kč ale při odkliku na Vaše stránky je nejnižší cena 13.990. Už se mi to stalo mnohokrát i u jiných produktů. Kontrolujete vůbec, jestli jsou Vámi inzerované ceny platné? Přijde mi to na podnět na ČOI - získáváte podvodem prokliky, ale nabízená cena dlouhodobě není a nejspíš nikdy nebude k dispozici. Pokud by se jednalo o krátkodobý posun - cena byla nižší, ale během dne se změnila, chápal bych důvody. Ale toto je spíš systémový a dlouhodobý podvod... Velmi tím ztrácíte na důvěryhodnosti.

  • KatBen

    KatBen

    16. listopadu 2020

    Dobrý den,

    děkujeme za Vaše upozornění. Vámi uváděná nesrovnalost byla prověřena, ovšem ceny již byly aktualizovány. Veškeré informace včetně cen nám zasílají přímo samotní prodejci produktů. Může se tak stát, že se na našich stránkách po nějakou dobu zobrazuje cena neaktuální, což je napraveno při dalším zaslání či stažení dat. Mohu Vás však ujistit, že tyto chyby nejsou v žádném případě způsobovány úmyslně. Takovým uvádění uživatelů v omyl bychom si sami škodili, což rozhodně není naším zájmem.

    Pokud byste v budoucnu narazil na podobnou chybu, budeme rádi, když nám upozornění zašlete přímo na [email protected] či prostřednictvím widgetu Váš názor na levé straně stránky.

    Heureka.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Jan Bloudek

      16. listopadu 2020 - Jan Bloudek

      Ta chyba v ceně se neobjevuje na vašich stránkách, ale ve vašich PPC reklamách. A neopravila se, i dnes dopoledne inzerujete v remarketingových reklamách neaktuálních 11.990.


    • KatBen

      16. listopadu 2020 - KatBen

      Dobrý den,

      děkuji za upřesnění. V takovém případě nám prosím screenshot této chyby zašlete na [email protected] nebo zde uveďte link stránky, kde se toto zobrazuje.

      Heureka.cz


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.