Poradna Nikon D3200

Autor: | Vloženo: 19.05.2015 000 15:07 | Témata: Poradna Nikon D3200

D3200 vs OMD-EM10

Dobrý den Dosud jsem fotil pouze kompakty (v součastnosti fuji x10),ale chtěl bych něco,kde mohu měnit objektivy.Zaujal mne Nikon D3200 hlavně kvůli příznivé ceně a myslím že by to pro mne na uvedení do světa zrcadlovek mohlo stačit.Pokukuji ještě po CSC fotoaparátu Olympus OMD EM10,ale cena těla a srovnatelných objektivů je oproti D3200 vyšší (objektivy skoro 2x).Je tento rozdíl nějak promítnutý v kvalitě fotografií? Bude pro mne v něčem EM 10 lepší?Velikost ani hmotnost tolik neřeším.Ona ta D3200 asi taky nebude žádný obr,ale myslím si že zrcadlovky mají víc tlačítek a člověk se nemusí tolik proklikávat k různým nastavením ikdyž v té nejnižší třídě jako je D3200 těch tlačítek o moc víc oproti CSC nebude.Budou možná větší (a to je dobře). Ještě jsem se chtěl zeptat na rychlost ostření.Který z uvedených přístrojů je na tom lépe? Pokud mi někdo odpoví,tak budu rád.Předem díky.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    20. května 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, to je složité oba mají něco. Obrazová kvalita je malinko lepší u D3200 a to díky většímu snímači(dynm rozsah+ barev. hloubka také), také ostření je velice slušné, možnosti mikrofonu, nebo menší šum, lepší baterka. U em10 je naopak zajímavější rychlost, rozměr váha, zobrazení hledáčku 100%. Dopoučil bych vyzkoušet na prodejně a porovnat co je pro Vás lepší volbou.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.