Poradna Olympus FE-47

Autor: | Vloženo: 28.04.2011 000 13:33 | Témata: Poradna Olympus FE-47

Rozmazané fotky

Dobrý den,zakupila jsem před 3 dny Olympus FE 47/43 ale ani jedna fotografie není ostrá.Všechny rozmazané se šumem a nekvalitní (a to jsem zatím fotila jen doma,interier -zkouška ).Jsem zklamana, mam foták ale na nic.Mám kvalitu snímku na najvyšší - 14MpX, snížené ISO (aby nedocházelo k šumu) a stejně fotky jsou spatné a rozmazané.Poradte mi CO KONKRETNĚ NASTAVIT, NEBO KAM SE OBRÁTIT ABYCH DOBŘE NASTAVILA FUNKCE A FOTKY BYLI KVALITNÍ?!

  • ____

    ____

    2. května 2011

    S tím se bohužel nedá moc dělat. Sám jsem měl tento fotoaparát a je v interieru naprosto nepoužitelný.Zdejší chvalozpěvy jsou buď od prodejců, nebo od lidí ze zastoupení Olympusu jinak to nevidím.Fotím hodně a rád,rukama mi prošlo hodně fotoaparátů ale tenhle je jednoznačně nejhorší.
    Jestli můžu poradit tak prodat, nebo vyměnit za jinou značku nejlépe. Pokud jej přece jenom musíte používat,tak doma v interieru pouze s vynuceným bleskem. Bez blesku má fotoaparát velmi dlouhé časy a tím pádem fotografii rozmažete, aby byla ostrá a pěkná musela by jste používat stativ a nejnižší ISO. Olympus má možná ( domnívám se ) slušné zrcadlovky ale kompakty už velmi dlouho ne. My jsme prodali a koupili si Kodak C142 , dnes už je v prodeji tuším C143 a naprostá spokojenost.Velmi hezké , ostré a čisté snímky.To jak doma, tak i venku.
    Vcelku se ale divím že si jdete koupit fotoaparát a nepřečtete si trošku recenze a nekouknete na parametry.Nepamatuji si již typové označení, ale asi před třemi léty měla kamarádka Olympus kompakt v cenové relaci 7 tisíc a to byly úplně stejné problémy.Mobilní telefon fotil lépe. Na druhou stranu abych byl objektivní, tak jsem měl doma nějakou dobu kompakt od Olympusu FE100 4mpx a ten fotil naprosto skvěle, od té doby se ale Olympus velmi zhoršil.V ČR má dobrou pověst, ale na západ od našich hranic se bere spíše jako propadák - tedy v kompaktech.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.