Poradna Panasonic Lumix DMC-FZ200

Autor: | Vloženo: 13.12.2015 000 15:54 | Témata: Poradna Panasonic Lumix DMC-FZ200

Který z těchto fotoaparátů Panasonic je nejkvalitnější?

Dobrý den, který z těchto typů je nejkvalitnější a uživatelsky nejpříjemnější? Mám asi 10 let starý Panasonic DMC-FZ7 a byla jsem s ním spokojena. Větší tělo mi nevadí. Ráda bych zůstala u Panasonicu. Který z těchto třech byste mi doporučili? 1) Panasonic Lumix DMC-FZ200 2) Panasonic Lumix DMC-FZ72 3) Panasonic Lumix DMC-TZ60 ...cena max kolem 10tis. Větší tělo mi nevadí.

  • FOTOLAB.cz

    FOTOLAB.cz

    13. prosince 2015

    Dobrý den,

    z těchto tří jmenovaných doporučujeme jednoznačně model Panasonic LUMIX FZ200 https://www.fotolab.cz... - fotoaparát nabízí mnohem světelnější objektiv (f/2.8 v celém 24x rozsahu zoomu) a tím i vyšší kvalitu obrazu spolu s výbornou ovladatelností a rychlostí.
    S pozdravem,
    Tým E-shop FOTOLAB.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Helena Lanska

      13. prosince 2015 - Helena Lanska

      Dekuji! Mohu se jeste zeptat, zda je k FZ200 jeste nejaka srovnatelna alternativa, tj. nejaky lepsi ve stejne kategorii a cenove hladine, ktery byste mi doporucili? At uz Panasonic nebo jiny vyrobce. Fotim bezne rodinne fotky, mam rada a vyuzivam velky zoom a rada fotim na makro. Zaroven potrebuji rychle ostreni a uzaveru. Deti neposedi. :)


    • FOTOLAB.cz

      13. prosince 2015 - FOTOLAB.cz

      Dobrý den,

      pokud potřebujete svižný přístroj s velkým přiblížením a zůstat přitom v cenové kategorii do 10.000 Kč, pak je Panasonic FZ200 tou nejlepší možnou volbou. A co se týče vámi zmíněných aktivit a žánrů, je pro tyto účely jako stvořený. Jediné, co je pro dosažení těch nejlepších výsledků potřeba, je - stejně jako u jakéhokoliv jiného fotoaparátu, včetně zrcadlovek - správné nastavení přístroje.

      S pozdravem,
      Tým E-shop FOTOLAB.cz


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.