Poradna Digitální fotoaparáty


Autor: | Vloženo: 01.04.2014 000 19:47 | Témata: Poradna Digitální fotoaparáty

Zrcadlovka, kompakt nebo kamera?

Dobrý den. Nevím co si vybrat. Chtěl bych do toho dát do 12 200 Kč. Chci točit hlavně video.(+občasné focení). Nutností je slow motion v nejvyšší možné kvalitě, co stroje do 12 200 Kč nabízí. Potřebuji aby stroj měl co nejlepší nahrávání zvuku. Při zoomování při videu nevydával žádné zvuky. Také výborné video ve špatně osvětlené místnosti by se hodilo. Podmínka: Full HD video, stabilizátor, slot na pam. kartu

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    2. dubna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Pokud chcete na video, tak rovnou zapomeňte na klasické mechanické zrcadlovky, jsou na video velmi nevhodné. Pokud vám jde o kvalitu obrazu tak ideálně bezzrcadlovka (např Panasonic G5, Olympus E-PM2), nicméně zvládají je základní slowmotion. Na video bych ještě více doporučil kompaktní UZ Panasonic FZ200, má dostatečně velký zoom, má zoomovací kolíbku, optickou stabilizaci, slowmotion, atp.
    Další možností je klasická kamera (např Panasonic HC-V720), ta bude mnohem pohodlnější, ale kvalitou se nevyrovná bezzrcadlovkám, a se slowmotion myslím taky nepochodíte.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.