Poradna Sony Alpha A6000

Autor: | Vloženo: 29.11.2017 000 23:39 | Témata: Poradna Sony Alpha A6000

Který ?

Je tento přístroj vhodný pro street fotografii (mám na mysli především rychlost).Líbí se mi taky Panasonic Lumix DMC GX80,ale ten má menší čip.Nevím jak moc je to v mém případě důležité.
Jaký objektiv by byl pro tento druh focení vhodný?Nevim jestli investovat do světelného pevného skla nebo je dostačující setový.Můj limit je objektiv plus fotoaparát cca 25.000 kč.
Ještě mne napadla amarerska zrcadlovka Canon eos 200 ale tam je stale vyšší cena vzhledem k tomu že se jedná o novinku.Na druhou stranu se pohybují ceny objektivů podstatně níž než u výše uvedených přístrijů.
Budu rád za každý názor.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    4. prosince 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    v podstatě je to jedno. Oba budou dobré, dle mého názoru záleží v tomto hlavně na volbě objektivů. To bude dle mého levnější pro GX80, tedy micro 4/3. Volil bych pevná skla, co Vám umožní nízkou hloubku ostrosti a zo za relativně málo peněz.
    https://objektivy.heureka.cz... simulovaná padesátka ohnisko. Pro street parádní. Pak https://objektivy.heureka.cz... pro nějaké ty detaily, ale i vzdálené "candid" portréty. Opět s rozostřeným pozadím i popředním a důrazem na fotografovaný objekt.

    Doufám, že jsem pomohl

    S pozdravem

    Václav Křížek
    MEGAPIXEL

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.