Poradna Sony Alpha ILC-E3000

Autor: | Vloženo: 25.11.2015 000 00:48 | Témata: Poradna Sony Alpha ILC-E3000

Vhodny pro 14let dceru zacatenici?

Je tento fotak jednoduchy na ovladani i pro 14.let slecnu ktera se chce ucit fotit? Fotak se dodava s objektivem ktery je dostacujici? a da se pouzivat fotak i bez nej? Vubec fotakum nerozumim☺ nebo byste doporucili jiny do max. 7000kc. dekujii

  • 25. listopadu 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    fotoaparát na ovládání složitý není, základní objektiv je na naučení vyhovující, bez objektivu se ale fotografovat nedá.
    Nicméně pro dceru bych zvolil nějaký novější model s menšími rozměry a stylovějším designem, který by mohla nosit stále s sebou. Například Sony A5000: http://www.interfoto.cz... nebo Olympus E-PL6: http://www.interfoto.cz.... Pokud jste limitován finančně, tak bych raději zvolil kompaktní fotoaparát bez možnosti výměnny objektivů, například Sony HX60: http://www.interfoto.cz... , objektiv zde má výrazně větší rozsah a je zde možnost manuálních režimů fotografování (ovládání času, clony a dalších nastavení), na kterých se může učit základy ovládání fotoaparátu.

    S pozdravem firma,

    INTERFOTO
    Sladkovského 422
    530 02 Pardubice
    www.interfoto.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.