Poradna Sony Cyber-Shot DSC-H300

Autor: | Vloženo: 18.12.2017 000 10:38 | Témata: Poradna Sony Cyber-Shot DSC-H300

SD Karta

Dobrý den, koupila jsem fotoaparát sony cyber shot DSC H300. Vložila do něj SD kartu, ze svého původního fotoaparátu. S vložením nebyl problém. Nyní jsem kartu vyjmula, do NB stáhla fotografie a najednou mi karta nejde do fotoaparátu zpět vložit? Nezacvakne. Všimla jsem si ,že je maličko naprasklá. Nyní nevím zda je to tím naprasknutím, že nejde nadoraz zacvaknout. V notebooku funguje normálně. Když ji vložím do fotoaparátu, tak se mi samozřejmě objevuje hláška, že není vložena SD karta. Určitě budu kupovat novou SD kartu, ale přesto jsem se chtěla zeptat na vaši radu. Ještě mám jeden dotaz, není do tohoto fotáku nějaký "speciální"jiný typ SD Karty? S pozdravem Hanka

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    18. prosince 2017

    Dobrý den,

    fotoaparát bere zcela běžné SD karty. Není zapotřebí speciální typ. Pokud je karta naprasklá, pak zřejmě došlo k jejímu mechanickému poškození a už ji nebude možné číst. Prosím dbejte opatrnosti při vkládání karty do fotoaparátu, pokud si nebude jista, kolegové na našich prodejnách Vám pomohou a případně navedou, představí jak zařízení používat.

    Děkuji a jsme s pozdravem

    Václav Křížek
    MEGAPIXEL

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Hanka

      18. prosince 2017 - Hanka

      Dobrý den, koupila jsem novou SD Kartu, bohužel stále nejde do fotoaparátu vsunout. Je pravděpodobně problém ve fotoaparátu. Nicméně nikdy se mi nestalo, že by se něco ve fotoaparátu aplikací SD karty pokazilo. Zítra nesu fotoaparát k reklamaci.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.