Poradna Sony Cyber-Shot DSC-W350

Autor: | Vloženo: 16.11.2010 000 18:44 | Témata: Poradna Sony Cyber-Shot DSC-W350

Příslušenství - kompatibilita

dobrý den,
už jsem se rozhodla pro tento model, ale ještě než si ho koupím, chci se ujistit o jeho kompatibilitě s následujícícm příslušenstvím, protože někde se píše tak a jinde onak, a nechci zbytečně vyhazovat peníze oknem... proto prosím ty z vás, kteří s tímto modelem opravdu mají zkušenost, o radu:
1.) paměťová karta - podporována pouze sony, nebo bude fungovat i jiný výrobce, např. "Kingston SDHC 8GB CLASS 10"?
2.) baterie - pouze sony NP-BN1? za tu cenu mi kapacita 630mAh přijde hrozně málo - kolik doopravdy vydrží tato baterie fotek, resp. jak dlouhé video..? (nechci údaje, které uvádí výrobce, realita bývá jiná) našla jsem totiž na zahraničních webech "extended capacity" 1100mAh - není to jen nějaký scam? lze tyto silnější akumulátory sehnat i v ČR?
3.) nemůžu nikde najít rozměry pouzdra sony LCS-CSW, pouze rozměry celého balení! je toto pouzdro vhodné? není na tento mini kompakt příliš velké?
4.) často používám fotoaparát při sportu a na výletech - je konstrukce w350 aspoň průměrně odolná? nebo je na ní vidět každý škrábaneček a při prvním ťuknutí se rozpadne? vypadá totiž opravdu křehce..
5.) chtěla jsem si původně pořídit finepix xp10 kvůli odolnosti, ale zvítězila kvalita výstupů.. chtěla bych se ale přesto zeptat, jestli lze na tento model pořídit vodělodolné pouzdro, a jestli je opravdu bezpečné jeho použití pod vodou, popř. jak kvalitní jsou výstupy pořízené přes toto pouzdro?
mockrát děkuji za rady nebo i za případné postřehy netýkající se mých dotazů, třeba na co si dát pozor atd.!

  • Polášková Radka.

    Polášková Radka.

    18. listopadu 2010

    Dobrý den, mohu zodpovědět pouze část Vašich dotazů: ad 1) lze použít u sony w350 i Kingstom - já osobně mám Kingston 8GB. ad 2) baterie mám sony, ve dvojích exemplářích a mohu říci, že opravdu tyto baterie mají dlouhou výdrž, ovšem já nenatáčím vide, takže zde nemohu sloužit. K pouzdru se také nevyjářím, pouzdro nepoužívám, jedná se o kabelkový fotoaparát velikosti mobilního telefonu, takže obal nepotřebuji a pod vodou také nefotím. Z vlastní zkušenosti mohu Sony w 350 doporučit. Máme jen pouze jako doplněk k digitální zrcadlovce, ale svou funci splní. Dobrý kup přeje POlášková R.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    18. listopadu 2010

    Dobrý den, mohu zodpovědět pouze část Vašich dotazů: ad 1) lze použít u sony w350 i Kingstom - já osobně mám Kingston 8GB. ad 2) baterie mám sony, ve dvojích exemplářích a mohu říci, že opravdu tyto baterie mají dlouhou výdrž, ovšem já nenatáčím video, takže zde nemohu sloužit. K pouzdru se také nevyjářím, pouzdro nepoužívám, jedná se o kabelkový fotoaparát velikosti mobilního telefonu, takže obal nepotřebuji a pod vodou také nefotím. Z vlastní zkušenosti mohu Sony w 350 doporučit. Máme tento fotoaparát pouze jako doplněk k digitální zrcadlovce, ale svou funci splní. Dobrý kup přeje POlášková R.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.