Poradna Kodak Astro Zoom AZ252

Autor: | Vloženo: 12.12.2019 000 15:24 | Témata: Poradna Kodak Astro Zoom AZ252

Jak nastavit aby nebyli na SD kartě snímky zdvojené a bez loga

Snímky z nového fotoaparátu Kodak Pixpro AZ252 na SD kartě jsou zdvojené. Jeden o velikosti okolo 2,5 MB a druhý stejný snímek o velikosti okolo 60 kB a navíc při přesunu do Movie Maker, je na každém snímku nápis:Kodak Still Camera.
Vybrání a označení snímků o velikosti okolo 2,5 MB jednotlivě je velmi pracné a zdlouhavé a na SD kartě i dost nepřehledné. Totéž se týká snímků přesunutých ze složky do Movie Makru. Tam je na každém nápis, (titulek) který jde odstranit pouze jednotlivě.
Prosím o radu, co kde nastavit, abych na SD kartě fotoaparátu byl každý snímek jednou a bez titulku? V podrobném manuálu k fotoaparátu jsem to nenalezl.

  • 13. prosince 2019 - Oficiální zástupce značky KODAK

    Dobrý den,
    děkujeme za Váš dotaz.

    .thm nebo-li Thumbnail soubory slouží jako náhled z daného videa. Slouží k editaci na starším hardwaru PC. Koncovku stačí upravit na .jpg a budete moct jej otevřít.
    Jsou nedílnou součástí a není možné vypnout jejich ukládání.

    Jedná se o podpis kamery, který se vytváří automaticky. Taktéž jej není možné vypnout v nastavení.

    S pozdravem,
    tým PixPro


    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • fršta

      13. prosince 2019 - fršta

      Před tímto fotoaparátem jsem měl čtyři zn. Canon, ale ani na jednom z nich se zdvojené snímky na paměťové kartě ani logo fotoaparátu nezobrazovalo. Nezobrazuje se ani dosud používaném fotoaparátu fujifilm. Můj první digitál byl samsung u kterého těsně po tenkrát půlroční záruce přestala fungovat závěrka a oprava byla nerentabilní. Myslím, že buď Samsung a nebo Pentax také na snímcích zobrazoval logo, nejsem si jist, ale možná se mi to nějak podařilo tenkrát vypnout.
      Vaší odpovědí jste mě nepotěšil a pokud tento stav bude přetrvávat, budu usilovat o vrácení fotoaparátu, protože odstraňování zbytečných souborů a zbytečného loga je velmi zdlouhavé a obtěžující.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.