Poradna Kodak EasyShare C143

Autor: | Vloženo: 21.10.2012 000 15:23 | Témata: Poradna Kodak EasyShare C143

Zasekávání kodaku C143 C142

Na těchto fotoaparátech se podepsalo to že Kodak s výrobou přístrojů končí.Čip je ok, optika taky ale software je fakt mizerné.Pro pána v Londýně. Zkuste restartovat aplikaci a dejte reset fotoaparátu.Mělo by to pomoci.Popřípadě před tím vyndejte baterie a zase je tam dejte.Jinak problémy má fotoaparát když nemá správnou SD kartu a taky když je i ta správná a je dost zaplněná.Je třeba ji zkopírovat a formátovat.A ještě jedna drobnost, minimálně používat tlačítko na prohlížení fotek ve fotoaparátu, to bývá začátek sekání SW.Fotky si prostě prohlédněte doma v klidu na PC.
Kamarádka má tenhle fotoaparát a já ji toto tluču do hlavy každou chvíli, ale ona prostě vyfotí a IHNED musí vidět na tom prťavém displeji co vyfotila a pak se ji to seká.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    21. října 2012

    Upřímně řečeno, když něco vyfotím, je pochopitelné, že se chci podívat, jak to dopadlo. Protože pak můžu fotky průběžně promazávat a nezasekat si celou paměťovku. A co se týče prohlížení na PC, když jsem na dovolené na delší dobu, počítač s sebou nemívám, takže nemám jinou možnost než si fotky prohlídnout přímo na foťáku. Myslím, že takhle to má víc lidí.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.