Poradna Nikon Coolpix L810

Autor: Anonym | Vloženo: 28.09.2012 000 23:03 | Témata: Poradna Nikon Coolpix L810

Anonym

Tak jaký

Už dlouhou dobu se pozastavuji u fotoaparátů Nikon l180,Nikon L120,Benq gh600,Benq gh700.Už jsem byl rozhodnut,že šáhnu po nikonu l180.ale četl jsem krytyku z digimánie:Už nyní mohu říci, že základním problémem přístroje, který se táhne téměř všemi oblastmi, je snaha šetřit. Poznali jsme to už při zpracování, poznáte to i na rychlosti. Na příklad u červeného tlačítka, které spouští nahrávání videosekvencí, musíte počkat 3,5 sekundy na to, než se doopravdy začne natáčet! Připomeňme, že obvykle jsou tyto prodlevy kolem půl až jedné sekundy, u velmi pomalých přístrojů do dvou sekund. Zelené tlačítko slouží jako náhrada kolečka fotografických režimů. Voleb je tu málo, plná automatika, obyčejné scénické režimy, inteligentní portrét a jako poslední je tu automatika, které můžete do nastavení alespoň trochu kecat. Coolpix L810 tak sice je ultrazoom, ale nabídkou funkcí odpovídá skutečně těm nejlevnějším kompaktům na trhu s cenou řekněme do dvou tisíc. Modré tlačítko slouží k prohlížení snímků.

A benq jsou prý poruchové aparáty.

Předem děkuji za odpověď.

  • Jirka

    Jirka

    19. října 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    myslím si, že každý výrobce má určitou poruchovost, za mě jako člověka kterému prošlo už bezpočet foťáku v rukách moho říct, že Benq mě ještě nikdy kvalitou a ani zpracováním nezklamal, což se o jiných značkách říci nedá.. ono jestli to nebude rukama :) navíc Benq GH600 je to samé jako Nikon L120 což je předchůdce L810 a kvalitou je tak 100% stejný.. ale jen za poloviční cenu.. ;) značky Benq bych se proto rozhodně nebál a pokud chcete dobrý foťák neváhejte u GH700 ta má za a) nižší cenu za b) hezčá design a za c) cmos + full HD video ps: ne vše levné je špatné a naopak!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.