Poradna Nikon COOLPIX P330

Autor: | Vloženo: 18.05.2014 000 19:34 | Témata: Poradna Nikon COOLPIX P330

Jakou kartu použít,aby video Full HD bylo plynulé?Sandisk class 10(30MB( ani Transcend UH1 rychl.45MB nefungují. (obě 16GB) fungují !

Dost mne to štve. HD je v pohodě. Nemá s timto někdo zkušenost?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    19. května 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, to je divné. Sandisk by měl fungovat dobře. U transcendent bych klidně viděl problém z důvodu toho, že negarantují datový přenos.
    Vyzkoušel bych naformátovat kartu, pokud to nezabere bude asi nutné kontaktovat servis a nechat fotoaparát zkontrolovat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Fred

      19. května 2014 - Fred

      Ď.za odp.! Foťákem to nebude,zkoušel jsem 2 nové + stahl jsem si testovaci ukázku z Digimanie,která se taky ,,trhala,, Začínám nabývat dojmu,že nestíhá můj noťas Asus FZ5 protože jakmile převedu Full orig.video (MOV) kde rychlost dat je 19000kbps do AVI, kde dám rychl.dat 12000 kbps tak Full ,,jede,, Napovídalo by tomu i to, ze orig.v HD má rychl. dat (jen) 8000 kbps a ukazuje bezchybně. Mám tušení,že Full HD ve výkonějším PC půjde, nebo event. přes USB 3 a čtečku SD karet, samozřejmě s podporou USB 3.0 Karty zkusim dle Vaší rady naformátovat a nekde jem četl,že nejlépe nikoliv v PC, ale přímo ve foťáku, ale více bych vsadil na výkonější PC !


    • Anonymní uživatel

      20. května 2014 - Anonymní uživatel

      Dobrý den, tak to může být i PC. Ve fotoaparátu je dobré formátovat karty. Vytvoří si tak rovnou potřebné složky. Snad se vše povede.


    • Fred

      21. května 2014 - Fred

      Takže nakonec jsem zjistil ( a k mému velikému údivu) , že Full HD video ve formatu MOV z Nikonu P330 krásně přehraje Wind.Media Player !!! ( Mnou preferovaný VLC přehrávač zkusím opravit, ale to už je jiná záležitost ) Pro mne je problém vyřešen a snad pomůže i jiným najít správnou cestu, kdy mají potíže s přehráváním videa ve Full HD z Nikonu P330.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.