Poradna Olympus E-PM2

Autor: sláďa | Vloženo: 04.09.2014 000 17:56 | Témata: Poradna Olympus E-PM2

sláďa

sláďa

Prosím o radu při výběru Olympus E-PM2 nebo Sony RX100

Vím, že se zde již podobné téma probíralo, mám zájem kvalitní fotografie, kde prioritou bude rodina, fotky dítěte, výlety. Požaduji aby u přístroje byla dobrá automatika a nemusel jsem něco nastavovat. U kompaktů okolo 6000,- se obávám o výslednou kvalitu a ostrost snímků. Má otázka zní když si koupím dual set E-PM2 budou fotky z těchto základních setových objektivů znatelně kvalitnější než třeba z přístroje RX 100, nebo jestli můžete poradit jiný přístroj s dobrou automatikou a s větším přiblížením zoomem. S cenou max do 12.000,- .Děkuji

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    5. září 2014

    Automatiky jsou podobné. RX100 je univerzální ale kvalitní kompakt, vše v jednom.
    Bezzrcadlovka E-PM2 (případně lze také doporučit E-PL5 s výklopným displayem) trochu jiná kategorie, a pochopitelně mnohem kvalitnější a je také rychlejší. Kvalitou, rychlostí i možnostmi se vyrovná (nebo dokonce překonává) zrcadlovky. Je menší než zrcadlovky, ale větší než RX100.
    Vzhledem k tomu že požadujete větší zoom, tak určitě E-PM2 nebo E-PL5, na který můžete nasadit objektiv s větším přiblížením (RX100 má pouze 3.6zoom bez možnosti jakéhokoliv rozšíření).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.