Poradna Olympus SZ-31

Autor: Jirka | Vloženo: 31.01.2014 000 23:37 | Témata: Poradna Olympus SZ-31

Jirka

Jirka

Olympus vs Samsung

Dobrý den, byl jsem se na tento fotoaparát (Olympus SZ-31) podívat v prodejně, paní prodavačka říkala, že je dobrý, ale zároveň mi v podobné cenové relaci doporučila Samsung, tuším WB250. Dívám se tady na netu, že i Samsung WB800 se dá koupit do 5000 Kč. Neříkala, že by byl Samsung lepší, jen říkala, že je vlastnostmi podobný.
Chtěl jsem se tedy zeptat, zda byste doporučovali se přiklonit spíše k Olympusu či Samsungu? Zda některý dělá lepší fotky, je rychlejší, má kvalitnější fotky za šera, nemívá je neostré...?
Zda některý z těchto dvou (resp. tří) má méně problémové videosekvence (zaostřování svižné, přesné...)
Z videorecenzí mi na tomhle Olympusu vadí hodně výrazný a rušivý zvuk motorku zoomu a praskavý zvuk stabilizace při natáčení videa. To je pro mě velké mínus. Z videorecenzí Samsungu mi zase přijde, že se jeho videa nepatrně sekají. Má Olympus něco na lepší úrovni, než ten Samsung, abych se přiklonil k němu?
Díky za pomoc.

  • Jaroslav Korbel

    Jaroslav Korbel

    1. února 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    prodavačka je blbec,samsung je šmejd,není tak kvalitní jako olympus, v této kategorii,je lepší olympus,jak v kvalitě videa,tak i ve focení. [email protected] olympus mám doma,samsuga jsem měl taky...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.