Poradna Panasonic Lumix DMC-G6

Autor: | Vloženo: 18.04.2015 000 07:15 | Témata: Poradna Panasonic Lumix DMC-G6

Jakou bezrcadlovku?

Dobrý den,
Chtěl bych si koupit foťák s výměnnými objektivy. Líbí se mi tento. Je tento foťák dobrý? Ale skoro nikde není skladem, a je trochu už starší, ale nevím jak moc to vadí. Případně jaké jsou alternativy (určitě chci hledáček a výklopný display)?
Děkuji

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    19. dubna 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Panasonic G6 je určitě dobrá volba, je sice už skoro dva roky starý, nicméně stále výborný. G6 se již doprodává, nástupce G7 bude patrně představen přístí týden, nic zásadně jiného se ale nečeká, ale cena bude podstatně vyšší. Naopak G6 díky doprodejové ceně je výborná volba. Dodejme že G6 je kvalitativně srovnatelná s nejnovějším Canonem 700D a 750D, a výbavou i možnostmi je G6 výrazně lepší. Alternativy pochopitelně jsou, ale vše dražší, např Olympus E-M10, M5, Panasonic GX7 či Sony A6000, případně pokud oželíte zabudovaný ohledáček tak také např. Olympus E-P5 či E-PL7. Do budoucna by také mohl být zajímavý Canon EOS-M3.
    Tedy pokud ještě seženete G6 za současnou doprodejovou cenu, tak určitě mohu doporučit.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.