Poradna Panasonic Lumix DMC-TZ30

Autor: | Vloženo: 18.10.2012 000 19:43 | Témata: Poradna Panasonic Lumix DMC-TZ30

AV kabel pro Lumix TZ30

Prosím o sdělení zkušeností s přímým propojením TZ30 s F HD televizí přes AV kabel zakončený ''cinči''(formát 16:9 a případně kompresi signálu před analogovou cestou signálu?) Při propojení s DVD rekorderem bych chtěl pak i za cenu snížení kvality obrazu přímo nahrát video z tohoto foťáku na DVD. Děsí mne obrovské objemy dat rodiného alba, která bych jinak musel skladovat na , byť externí, harddiscích (při používání full HD 50p). F HD 50p však při natáčení chci používat z důvodů , ani né tak vysokého rozlišení, ale z důvodů plynulosti pohybů. (50p TZ30 v nižším rozlišení totiž nenabízí)!, Prosím UVEĎTE TYP AV kabelu a kde bych ho MOHL KOUPIT. Nechápu, proč Panasonic - cz tyto kabely nedodává jako standardní příslušenství již v balení foťáku, který se prodává ne až za tak malé peníze???, když v technických parametrech se AV výstupem ''pyšní''. Děkuji za odpověď.

  • 19. října 2012 - Oficiální zástupce obchodu Panasonicmarket

    Dobrý den,
    propojením přes AV kabel se ochudíte o Full HD kvalitu - toto rozlišení je možné přenášet pouze přes HDMI. I z tohoto důvodu Panasonic již tyto analogové kabely ke svým fotoaparátům nedodává.

    http://www.panasonicmarket.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Georgi

      20. října 2012 - Georgi

      Dobrý den. Píšete,že se při využití AV kabelu pro TZ30 ochudím o Full HD. To je sice pravda, ale jako důvod toho, že se kabel nedodává jako příslušenství k fotopřístroji, který je vybaven tímto výstupem a pak neumožní ke kompaktu koupit příslušný kabel, se mi zdá poněkud ZAVÁDĚJÍCÍ.Nevím tedy, proč Panasonic tento výstup vůbec u kompaktu montuje, když příslušné kabely NEDODÁVÁ. Kromě jiného jsou k dispozici v přístroji i jiné módy snímání obrazu, kde se Full HD nevyužívá... To si opravdu budu muset objednat kabel v Německu a nebo přes americké prodejce,kteří tyto kabely nabízejí??


    • petr vyhy

      26. listopadu 2012 - petr vyhy

      Dobrý den, nevím zda-li je má informace ještě aktuální.
      Kabel jsem koupil v obchodě za 390,- Kč. Na jedné straně mini HDMI do fotoaparátu a na druhé normal HDMI do televize. Video je z něj pěkné.
      S pozdravem, Vyhy


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.