Nejnovější recenze ze sekce Digitální fotoaparáty
Výborná cena ,syn si foťák moc oblíbil,vypadá že budu kupovat ještě jeden.
druhý Lcd display
super
- Cena vykon
Super foťák za skvělou cenu v setu s objektivem
- skvělý, malý fotoaparát/kamera
- Je "retro", lehký, výklopný displej.
- kvalita a cena kdyz je v akci
slušné tělo a přesně se mě hodí na to co potřebuji na astrofoto :)
chce to projít návody, dobré na internetu, pak se dá více využít bohaté nabídky a také to chce se s ním naučit fotit, je to sice ne úplně, ale dost jiná práce ( hlavně zvířata). Na detekci zvířat se nedá úplně spoléhat. Ovládací prvky skvělé, kdo má prsty zvyklé na D 5, D6 nebo D850 paráda. S dlouhým sklem je k přepínání režimů AFS, AFC potřeba třetí ruka nebo svalnatý pomocník, nastavení režimu v info výborné
- Super: AF, obrazový výstup, hledáček, displej...
- V tomto případě je poměr výkon/cena zvláště příznivý pro fotografy.
- Doporučuji přečtení recenzí tohoto fotoaparátu. Prostě je to excelentní kousek od Fujifilm.
- Pouze mně poněkud zamrzelo částečné upuštění od retro knoflíkového ovládání, ale nic, co by se nedalo oželet.
Vynikající kousek japonské fototechniky. Jak jinak než v kompaktním balení. Doporučuji koupit buď set s objektivem Fujinon XC 15-45 mm. Jde v tomto případě o vynikající, sice starší, mnohými podceňovaný objektiv se skvělou kresbou a ostrostí v celém rozsahu. Za úžasnou cenu setu. Případně koupit pouze tělo a doplnit vynikajícím zoomem Sigma 18 - 50 mm/f2,8 v celém rozsahu zoomu. Ty výsledky i bez OIS u tohoto zoomu jsou naprosto skvělé. Neměl jsem dobrou zkušenost se zoom Fujinon 18 - 55 mm. Možná kusový problém, nevím.
Fotí hezky. Mám předchozí zkušenosti s typem EOS 200d, který měl výklopný a dotykový display. Chtěl jsem ušetřit a teď mne to mrzí. Jinak přístroj je to velmi dobrý, do ruky super.
- kvalita
Super fotak,sice fotky nejsou moc kvalitni,ale dcera je moc spokojena.
Absolutní spokojenost pro snadné intuitivní ovládání, odolnost vůči nárazu, menu v češtině. Děti nadšené, jedinou nevýhodou je, že se o foťák perou :)
- Jednoduché ovládání
- Hodně funkcí
- Drahý provoz, protože nefunguje na nabíjecí baterie s napětím 1,2 V (což jsou skoro všechny)
- multifunkční výrobek nejen na fotografování, video, hry, zabaví dítě ve věku od 4-8 let
- ne každá mikro SD karta sedí, nemožnost dobíjení foťáku přes nabíječku/USB, baterie nevýhodou, jsou rychle vybité.
Pozor jakou paměťovou kartu použijete! Stalo se mi, že jedna 16GB se zahřívala natolik, že byla velmi horká a rychle i vybíjela baterie, kdoví, co se mohlo ještě stát! Po použití jiné paměť. karty vše v pořádku.
Výrobek dítě dobře zabaví, nevýhodou jsou baterie, které se vybijí brzy.
- Příjemná obsluha
- Pohledné fotografie (pro tuto třídu)
- Laik podle návodu bezdrátově nepřipojí. Promovaný IT specialista si s tím hrál 2 hodiny.
- Mizerná podpora tohoto typu na webu výrobce
- Návod odkazuje na neexistující stránky
- Velmi špatná výdrž baterie (100 snímků bez blesku)
Zatím jsem fotoaparát moc nevyzkoušel a objevuji jeho možnosti. První zkušební snímky vypadají velmi dobře.
Zatím jsem aparát plně nevyzkoušel.