Nejnovější recenze ze sekce Digitální fotoaparáty
- Top kvalita
- Perfektní výkon
fázové ostření, kvalitný ostrost objektivu i na 600mm. Kvalitní a podrobný návod je pouze on-line.
- Nádherné fotky ,rychle se s fotoaparátem zžívám :-)
- Je to takový menší ale o to odolnější kamarád s mojí DSLR, umí toho taky hodně a vejde se do větší kapsy (maskáče, pracovní vesta..) a to je někdy výhodou.
- Není to rozhodně nevýhoda ale dělím se o zkušenost. Když jsem dělal snímky tak trochu proti sluníčku (vím není to úplně běžné) tak se mi na fotkách objevila taková "barevná šmouha". Dodatečným dokoupením UV filtru (závit 37mm který lze na tento přístroj použít) jsem to vyřešil (a ještě je to ochrana objektivu). Teď OK.
- Na focení prakticky všeho v přírodě skvělý. Navíc je lehký a skladný, stejně tak jako objektivy.
- Asi spotřeba energie. Baterky v batohu navíc se hodí.
Výborný přístroj za relativně solidní peníze. Bude chvíli trvat, než se naučím využívat alespoň 80% jeho funkcí.
- Skvělé foto a video
- Kvalita zpracování
- Funkce kamery
- Těžší, ale s tím člověk počítá
- Lehce se zahřeje
- přístro pro všechny foto činnosti
- o žádné nevím
Profi nástroj, s velkou možností nastavení.
Kodak Friendly Zoom FZ45
Přidáno: 28. června 2024
(naposledy upraveno 28. června 2024)
Zakoupeno v Electro World
Ještě jsem nevyzkousela
Používám zatím krátce a seznamují se. Funkcně mi přijde v pořádku a bez jediného problému.
Paměťovou kartu vezme 512GB
- Jednoduchý
- Malý
- Kvalitní fotografie vzhledem k velikosti
- Rychlý
- Vyšší cena
- nic lepšího za ty prachy neseženete
- velikost
- váha
- chybí obal a nabíječka, nabíjím přes laptop
cena - výkon
Skvělý stroj
My first camera and I love it!
- Zatím spokojenost
- malé rozměry
- nízká výdrž baterie
- kvalitní výrobek
mohu doporučit
- odolnost
- kompaktnost
- 4k video
- .. relativně malý, dobře a rychle ostří, vysoká kvalita výstupu
- není vodotěsný
- baterka toho až tak moc nevydrží, jako vydrží některá konkurence. Ale to velká nevýhoda není - za 8 set lze koupit 2 no-name baterky + nabíječku, a 3 baterie stačí na pořádný kopec fotek..
Berte. Hodně kvalitní přístroj od nejlepší značky na trhu za ještě pořád dostupné peníze. Jiné Fujiny stojí většinou daleko víc..
- Od výrobce není dodávána nabíječka baterií
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »