Nejnovější recenze ze sekce Digitální fotoaparáty
- Fotí skvěle
- Super cena
- Dobře se drží
Nikon Z8 je můj vrchol ve fototechnice.
Nevím, zda využiji všechny možnosti, které nabízí.
Pro mě je to dokonalý fotoaparát,
se kterým se po Z6 a Z6 ll seznamuji.
Je to kus poctivého foťáku s nejnovější technologií
roku 2023 a následných vylepšení firmwaru.
- Pro mé účely naprosto dostačující, dobrá světelnost objektivu, lehký do ruky.
- vše funguje, jsem maximálně spokojen
Mám krátce ...
Skvělé, mladý duch ve staronovém těle.
- velikost
- velka tlačítka
- jednoduché ovládání
- Děti si můžou fotit a fotky se ukládají na pametovku
- Lze si fotky pak prohlizet
- Děti si s tím hrají několik hodin
- Vidím svět očima děti
- Rozhodne lepší než jim dávat telefon do ruky
- Jsou z toho nadšene všechny děti různých věkových kategorii a i rodiče
- Skvělé fotky
- Uživatelsky je velmi příjemný
- Spoustu nerdovských vychytávek
- Krásné video
- RAW foto i video
- Horší low light (používám ještě sony a jejich 12800 bez šumu je prostě bez konkurence)
- RAW pouze s externím nahrávadlem (ale mít 6.2K RAW s fotaku za takové peníze je úplně sci-fi)
- Horší autofocus - nebo jsem s FUJI nový a prostě ještě hledám ideální setup pro sebe
Je to skvělý T-X30II by úplně stačila, je to to stejné, ale chtěl jsem mít možnost kvalitnějšího videa, tak jsem vzal 50. Má v setu i lepší objektiv. A tu 16mm s f2.8 fakt žeru!
Je to strašně zábavný fotek, který můžeš mít pro zábavu, ale udělat s ním i pár pěkných zakázak.
Nelze hodnotit...je brzy....musí se darovat...vypadá hezky
Všichni vímeí, že kvalita, a to nejen středoformátu, Fuji je nepopiratelná, tak jen jedna malá poznámka - ten hledáček.... to je jako kdybyste si sedli do kina, prostě úžas!
Petr
- hezky vzhled
- velmi spatne rozliseni
- na šablonach jsou po zvetseni pruhy
- dloha prodleva pri foceni, nutno vypnout automaticke ostreni
- na foceni macra a cca 30 cm od objektivu zapomente, nezaostri to
- i muj stary mobil za 1500 kc foti lepe
- led diody nic neosvetly, jsou velmi slabe
Kdyby byl za 300 kc, asi bych to neresil. Ale za 1500 kc to je pekny sunt. Nechapu, jak kanal,, D ,, mohl propujcit nazev a propagovat tento produkt:(
Budu ho vracet a dceri to na vanoce vysvetlim, proc dostala neco jineho.
- Vysoká cena
Hodně slušná kvalita fotek i s tímto setovým objektivem. Nízká hmotnost, ideální pro cestování a rodinné výlety. Kvalita výstupu vynikající i pro větší tisky, snadné a přehledné ovládání. Zatím jen pozitiva.
- full-frame za podobnou cenu je zázrak :-D
- ovládání intuitivní i při vysokém počtu funkcí a možností nastavení
- kvalita Canon, bezkonkurenční
- lehké tělo, skladné kompaktní rozměry a dokonce odolnost proti vodě a prachu!
- možnost vytvářet fotky a asi i videa v profi kvalitě (včetně RAW) za 1/4 ceny profi vybavení
- obrovské množství doplňků jak značkových, tak i "druhovýroby", jako objektivy, blesky, mikrofony, filtry...
- přesně splňuje moje požadavky - velký rozsah ohniskových délek, dobrá kvalita výsledné fotografie, možnost přímého pořizování panoramat, přijatelná velikost výsledného JPEG, možnost využití různých dalších režimů
+ výborný obrazový výstup, nízký šum, vysoký dynamický rozsah, rychlý a přesný autofokus
- nelze převést formát heif ke zpracování photoshopu, a to ani při použití sw od Canonu DPP. Pouze za příplatek!
Skvělé fotky pod vodou - ještě se učím
Používám fotoaparáty zn. Canon již delší dobu a jsem s nimi spokojený. Z toho důvodu jsem si koupil další s vyšší užitnou hodnotou.
Komunikace, profi rady, bleskové doručen
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »